UUSIMMAT

Selitetty: Tämän takia lasso on Wonder Womanin ainoa ase kesällä 2020 ilmestyvässä jatko-osassa

18.12.2019 20:00 | Muropaketin toimitus | 1

Patty Jenkinsin ohjaama Wonder Woman 1984 julkaistaan kesäkuussa 2020.

Wonder Woman -jatko-osa julkaistaan ensi kesänä, mutta pääosaa esittävä Gal Gadot ei heiluta siinä hahmolle tuttua miekkaa tai kilpeä. Wonder Woman 1984:n trailerissa hänellä on käytössään pelkästään lassonsa.

Cinemablendin uutisessa Gadot selittää syytä hahmonsa asevalintoihin:

“Wonder Woman ei kanna asetta. Hänen tarkoituksenaan oli luopua miekasta, koska siinä on jotain hyvin aggressiivista. Jos sinulla on miekka, se tarkoittaa, että myös käytät sitä. Joten halusimme luopua siitä. Ja mielestämme kilpikään ei ollut tarpeellinen. Hän on jumalatar, hän osaa taistella, hän on supervahva ja hänellä on taitoja. Joten hänellä on hanskansa, lassonsa, tiaransa ja siinä se.”

Gadotin lisäksi Wonder Woman 1984:ssa nähdään muun muassa Chris Pine, Kristen Wiig, Pedro Pascal, Connie Nielsen ja Robin Wright.

Keskustelu

Jos sinulla on miekka, se tarkoittaa, että myös käytät sitä.

Ei pidä paikkansa. Minulla on monta enkä ole jaksanut pitkään aikaan edes treenata.

Mikäli puhe on kantamisesta, niin kyse on idiotismista. Jokainen joka on hiukkaakaan harrastanut vaeltamista tietää että kantaumukset suunnitellaan tarpeen mukaan ja usean kilon painoista hankalasti kannettavan muotoista työkalua ei kukaan kanniskele mukanaan vain huviksensa.

Kyseessä on joka tapauksessa aika kehto jumalatar, jos tarvitsee mitään työkaluja. Jumaluudessa käsittääkseni se ydinjuttu on ne luomisen voimat.

Muropaketin uusimmat