Selitetty: Tämän takia Natalie Portman suostui palaamaan rooliinsa neljännessä Thor-elokuvassa

27.08.2019 20:00 | Muropaketin toimitus

Natalie Portman nähdään jälleen vuonna 2021 julkaistavassa Marvel-elokuvassa Thor: Love and Thunder.

Muutaman vuoden poissaolon jälkeen Natalie Portman palaa Marvelin elokuvauniversumiin. Vuonna 2021 julkaistavassa Thor: Love and Thunder -elokuvassa Portman ei kuitenkaan esitä pelkästään Jane Foster -nimistä tutkijaa vaan hänestä tulee siinä itse Thor.

Thor: Love and Thunderin ohjaa myös kolmannen Thor-elokuvan ohjannut Taika Waititi. Varietyn haastattelussa ohjaaja paljasti, kuinka sai Portmanin palaamaan rooliinsa. Waititi selittää sen tapahtuneen yksinkertaisesti niin, että hän kysyi Portmanilta, olisiko tämä kiinnostunut palaamaan, mutta tekemään kuitenkin jotain ihan uutta.

“Eihän kukaan halua toistaa itseään monta kertaa eikä kukaan halua esittää samaa hahmoa koko aikaa… Hahmon pariin palaaminen, mutta täysin tuoreella tavalla on jotain, mistä varmasti kuka tahansa olisi kiinnostunut. Etenkin supersankarielokuvien kohdalla, jos esittää hahmoa, joka ei ole supersankari, haluaisitko jatkaa sen tekemistä? En minä ainakaan”, hän selventää.

Waititin haastattelu on katsottavissa oheisesta videosta:

Thor: Love and Thunder julkaistaan näillä näkymin 5. marraskuuta 2021. Chris Hemsworth ja Valkyrieta esittävä Tessa Thompson nähdään Portmanin lisäksi elokuvassa mukana. Ohjaamisen lisäksi Waititi vastaa myös käsikirjoituksesta.

Muropaketin uusimmat