UUSIMMAT

“Sen piti olla halaus” – Will Smith veti Marvel-tähteä vahingossa turpaan väkijoukon edessä

18.01.2021 09:18 | Muropaketin toimitus

Anthony Mackie sai Will Smithiltä nyrkkiä naamaan.

Näyttelijä Anthony Mackie vieraili promoamassa viime perjantaina Netflixissä ensi-iltansa saanutta Outside The Wire -tieteistoimintaelokuvaansa The Jess Cagle Show’ssa, ja kertoi samalla tarinan siitä, kuinka Will Smith veti häntä turpaan.

Outside the Wire -elokuvaa kuvattiin vuonna 2019 Budapestissa samaan aikaan kun Will Smithin Gemini Man -leffaa.

Smith juhlisti 50-vuotissyntymäpäiväänsä heittämällä keikan ja Mackien oli tarkoitus antaa tälle synttärikakku lavalla väkijoukon edessä.

– Olen lavalla, ihan liekeissä siitä, että Will Smith edes tietää kuka olen. Yritin halata häntä, mutta Will luuli kai, että annan hänelle yläfemman. Hän otti minua kädestä ja täräytti nyrkillä suoraan leukaan, Mackie kertoo.

Smith pyysi vahinkoa anteeksi, mutta Mackie intoutuu vitsailemaan Smithin tehneen sen tahallaan ja sanoo kollegansa olevansa vihainen ihminen.

Outside the Wire -elokuva ei ole kerännyt kovin kummoisia arvosteluja. Muropakertin arviossa leffasta todettiin muun muassa seuraavaa:

”Kahden tunnin ajan ampumiskohtauksesta toiseen laahava leffa on sekoitus Training Dayta ja Terminator-elokuvia, johon on heitetty hieman mausteeksi pohdintaa tekoälystä, ihmishenkien uhraamisesta tärkeän asian puolesta ja ihmistä inhmillisemmästä koneesta.

Lopputuloksena on tylsä toimintaelokuva täynnä paskoja robottivitsejä ja keskinkertaisen näköisiä digitehosteita.”

Arvostelu | Netflixin puuduttava Outside the Wire -tieteistoimintaleffa on tehty pelkkien suosittelualgoritmien ehdoilla

Muropaketin uusimmat