Uusimmat

Seth Rogenin Good Boys -törkykomediasta julkaistiin toinen lapsilta kielletty traileri

18.07.2019 12:01 Muropaketin toimitus

Seth Rogenin uudessa sikailukomediassa lapset puhuvat rumia.

Universal Pictures on tuupannut pihalle toisen lapsilta kielletyn niin sanotun red band -trailerin Good Boys -törkykomediasta.

Leffan pääosissa nähdään muun muassa Room-elokuvasta tuttu Jacob Tremblay, Brady Noon ja Keith L. Williams. Elokuvan tuottajina toimivat Point Grey -lafkan Seth Rogen, Evan Goldberg ja James Weaver, joten komedian tyyli on turhankin tuttua. Tällä kertaa sikailun pääosissa nähdään lapsinäyttelijöitä.

Good Boysin Suomen ensi-ilta on 30. elokuuta. Virallinen synopsis kertoo seuraavaa:

”Kuinka huonosti voi päivä mennä? Superbad, Pineapple Express ja Sausage Party –komedioiden tekijät revittelevät jälleen koulumaailmaan sijoittuvassa elokuvassa Good Boys.

12-vuotias Max (Jacob Tremblay, Room) on paniikissa: hänet on kutsuttu bileisiin eikä hän osaa suudella. Max ja hänen ystävänsä Thor (Brady Noon, Boardwalk Empire) ja Lucas (Keith L. Williams) etsivät kuumeisesti apua tähän kipeään pulmaan ja saavat neronleimauksen. He päättävät käyttää Maxin isän dronea – johon ei tietenkään saisi koskea ilman lupaa – vakoillakseen naapurissa kismailevaa nuorta paria.

Kunnianhimoinen yritys menee päin mäntyä ja drone tuhoutuu. Epätoivoinen kolmikko päättää lintsata koulusta korjatakseen tilanteen ennen kuin Maxin isä tulee kotiin. Hakumatkalla vastaan tulee pari yllättävää muuttujaa kuten vahingossa varastettuja huumeita, paint ball –rynnäkkö, poikia takaa-ajavia poliiseja ja kimppuun käyviä teinityttöjä.”

Muropaketin uusimmat