Uusimmat

Seuraava Predator-elokuva tihkuu verta: ”Eivät fanit halua mitään teinikamaa”

18.05.2016 13:37 Tatu Junni

Maaliskuussa 2018 ensi-iltansa saava The Predator ei ole teiniystävällinen elokuva. Sen ikärajaksi on nimittäin jo nyt vahvistettu R eli Suomessa todennäköisesti K16.

Ohjaaja Shane Black ilmoitti hiljattain Screen Rantin haastattelussa, ettei olisi suostunut mukaan elokuvaan, jos hänen olisi pitänyt lähteä vesittämään visioitaan Predatorin tulevaisuudesta.

”Ehtoni The Predatorin ohjaamiselle oli se, että ikärajaksi pitää tulla sama kuin ensimmäiselläkin elokuvalla (1987) eli R. Olisimme varmaankin saaneet isomman budjetin PG-13-ikärajalla, mutta siten olisimme ampuneet itseämme jalkaan. En usko että fanit haluavat mitään teiniystävällistä Predatoria”.

Samassa yhteydessä Shane Black kiitteli, että alkuvuoden yllätyshitti Deadpool – jonka ikäraja oli myös R – on jo vaikuttanut päätöksentekijöihin niin, ettei kaikkien elokuvien tarvitse olla enää teineille suunnattuja.

Predatorin ystävien kannattaakin täten muistaa kiittää iltarukouksissaan Tim Millerin ja Ryan Reynoldsin olemassaolosta.

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat