Seuraava Uinu, uinu lemmikkini -elokuva etenee – Esiosaan buukattiin neljä uutta näyttelijää

12.07.2021 17:00 | Muropaketin toimitus

Uusi Uinu, uinu lemmikkini nähdään Paramount+ -suoratoistopalvelussa.

The Hollywood Reporter kertoo seuraavaan Pet Sematary – Uinu, uinu lemmikkini -elokuvaan kiinnitetyn neljä uutta näyttelijää. Mukana ovat Jack Mulhern (Mare of Easttown), Forrest Goodluck (The Revenant), Natalie Alyn Lind (Big Sky) ja uusi tulokas Isabella Star LaBlanc.

Elokuva on esiosa vuoden 2019 Pet Sematary -uusintaversiolle, joka perustui tietysti Stephen Kingin saman nimiseen kirjaan. Tulevan leffan ohjaa Lindsey Beer, jonka hän on käsikirjoittanut yhdessä Jeff Buhlerin kanssa.

Elokuvateattereiden sijaan Pet Sematary -esiosa nähdään Paramount+ -suoratoistopalvelussa. Ensi-ilta ei ole vielä tiedossa.

Muropaketin arvostelussa vuoden 2019 Pet Sematary kehuttiin hieman yllättäen alkuperäista paremmaksi kauhuelokuvaksi:

”Juonellisista muutoksistaan huolimatta uusi Uinu, uinu lemmikkini on erittäin toimiva kauhuelokuva, jonka voi hyvällä omallatunnolla väittää olevan parempi kuin 30 vuoden takainen versio. Niille katsojille, joille alkuperäinen tarina on tuttu, tyylikkäästi toteutettu uutuus ei tarjoa loppukohtausta lukuunottamatta suuria yllätyksiä, mutta kiinnostavan kauhuversioinnin silti. Tarinaa ennestään tuntemattomille tiedossa on mukavaa kutinaa vastanpohjaan aiheuttava kauhuilu, jonka säikytyksetkään eivät ole liian päälleliimattuja.”

Uinu, uinu lemmikkini on pätevä tulkinta Stephen Kingin kauhuromaanista, vaikka juonta onkin muutettu