Uusimmat

Seuraava X-Men-elokuva sijoittuu 1990-luvulle – ja ehkä avaruuteen

16.05.2016 09:13 Tatu Junni

Sarjakuvien puolella Ryhmä-X on seikkaillut avaruudessa lukemattomat kerrat. Elokuvarintamalla on kuitenkin pysytelty visusti Maassa.

Vaan voisivatko mutantit vielä joku päivä suunnata tähtiin?

X-Men-elokuvien ohjaaja Bryan Singer ei pidä ajatusta ihan mahdottomana.

”Emme ole vielä tutkineet X-Men-universumista sitä puolta. Minusta se olisi hauskaa, koska olen Star Warsin ja Star Trekin iso fani, ja olisi hauskaa hyödyntää sitä X-Menissä”, Singer pohti Fandango-sivuston haastattelussa.

Toistaiseksi on epävarmaa, jatkaako Bryan Singer X-Men-elokuvien ohjaajana myös jatkossa. Jo nyt on kuitenkin tiedossa, että X-Men: Apocalypsen seuraaja sijoittuu 1990-luvulle.

Uusin X-leffa on saanut useissa medioissa melko nuivan vastaanoton. Dome.fi:n kriitikko kuitenkin löysi X-Men: Apocalypsesta myös paljon hyvää:

Arvostelu: X-Men: Apocalypse onnistuu viihdyttämään kaavamaisella supersankarikertomuksellaan

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat