Seuraavan Spider-Man-elokuvan nimi hämmentää nyt kaikkia

24.02.2021 14:30 | Muropaketin toimitus

Tom Hollandin kolmannen Spider-Man-elokuvan virallinen nimi ei ole edelleenkään tiedossa. Elokuvan on määrä saada saada ensi-iltansa tämän vuoden joulukuussa.

Kolmas Spider-Man-elokuva kulkee edelleen ilman virallista nimeä ja siitä on puhuttu pelkästään Spider-Man 3:na (mikä on hankala sikäli, että se sekoittuu Sam Raimin ja Tobey Maguiren versioon) tai Spider-Man: Far From Home -jatko-osana.

Joulukuussa (näillä näkymin) julkaistavan seikkailun kolme keskeistä näyttelijää ovat heittäneet oman osansa nimisoppaan ja tarjoavat nyt kolme erilaista versiota tulevan elokuvan nimeksi.

Tom Hollandin aiemmin tähdittämien Spider-Man-elokuvien nimet ovat sisältäneet sanan “home” – Spider-Man: Homecoming ja Spider-Man: Far from Home. Niinpä Holland, Jacob Batalon ja Zendaya jokainen ovat postanneet Instagramiin julkistuksen elokuvan nimestä – ja jokaisen postauksessa on eri nimi. Spider-Man: Phone Home, Spider-Man: Home-Wrecker ja Spider-Man: Homeslice.

Otapa tästä nyt tolkkua… Virallista nimijulkistusta Jon Wattsin ohjaamalle elokuvalle joudutaan siis edelleen odottamaan!

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Tom Holland (@tomholland2013) jakama julkaisu

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Jacob Batalon (@lifeisaloha) jakama julkaisu

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Zendaya (@zendaya) jakama julkaisu

Muropaketin uusimmat