Uusimmat

Seurustelukumppanit ja seksisuhteet sikseen: Tinder alkaa tehdä myös sarjoja, koska maailmassa ei selvästi ole tarpeeksi suoratoistopalveluita

20.09.2019 09:16 Muropaketin toimitus

Tinderin ensimmäinen alkuperäissarja nähdään lokakuun alkupuolella.

Deittisovellus Tinder lähtee mukaan suoratoistobisnekseen. Tietysti, koska jo tarjolla olevat suoratoistopalvelut eivät riitä, ei vaikka pian on tulossa myös esimerkiksi AppleTV+, Disney+, Quibi ja Peacock.

Variety kertoo Tinderin ensimmäisen sarjan saavan ensi-iltansa sovelluksessa lokakuun alkupuolella. Sen nimeä ei vielä tiedetä, mutta kyseessä on Black Mirror -sarjan Bandersnatchin tyylinen valitse oma seikkailusi -sarja, joka kertoo maailmanlopusta.

Sarja on tehty pystykuvaformaatissa ja siinä edetään samaan tapaan kuin sovelluksessa muutenkin, pyyhkäisemällä joko oikealle tai vasemmalle.

Variety kertoo sarjan tarkoituksena olevan kerätä lisää tietoa palvelun käyttäjistä, jotta sen algoritmi toimisi vielä nykyistä paremmin.

Viiden miljoonan dollarin budjetilla tehty sarja sisältää kuusi jaksoa ja se kestää yhteensä vähän päälle kaksi tuntia. Ohjaajana toimii Karena Evans, joka tunnetaan muun muassa useista Drakelle tekemistään musiikkivideoista.