Sex And The City – Sinkkuelämää rikkoi 300 000 katsojan rajan

16.07.2008 15:25 Muropaketin toimitus

sexSex and the City – Sinkkuelämää -elokuva rikkoi ensimmäisenä tänä vuonna ensi-iltansa saaneista elokuvista 300 000 katsojan rajan. Elokuva sai Suomessa ensi-iltansa 6.6. ja vajaassa kuudessa viikossa elokuvan on nähnyt 304 469 katsojaa. Elokuvaa esitetään yhä elokuvateattereissa ympäri Suomen, sillä kaikki 51 esityskopiota jatkavat ohjelmistoissa edelleen.

”Sex and the City – Sinkkuelämää on menestynyt Suomessa suhteellisesti paremmin kuin muissa Pohjoismaissa, joten olemme kokonaisuutena onnistuneet erinomaisesti. Tästä suurin kiitos kuuluu ehdottomasti uudistuneelle markkinointi- ja myyntiporukallemme, joka teki upeaa työtä Sex and the City – Sinkkuelämän lanseerauksen eteen”, kommentoi FS Film Oy:n toimitusjohtaja Antti Toiviainen.

”Viime kesän ja koko vuoden katsotuin elokuva, niinikään FS Film Oy:n levittämä The Simpsons Movie, keräsi yli 400 000 katsojaa elokuvateattereissa ja oli myös viime vuoden myydyin DVD-julkaisu. Ensi vuonna jatkamme The Simpsons Movien ja Sinkkuelämän tähdittämällä tiellä odotetulla Ice Age 3 -elokuvalla”, Toiviainen jatkaa.

Sex and the City – Sinkkuelämää -elokuva perustuu suosittuun tv-sarjaan, ja sen pääosissa nähdään tv-sarjasta tutut Sarah Jessica Parker (Carrie), Kim Cattrall (Samantha), Cynthia Nixon (Miranda) ja Kristin Davis (Charlotte). Elokuvassa on mukana myös monia jo tv-sarjassa nähtyjä miesnäyttelijöitä, mm. Chris Noth (Mr. Big), David Eigenberg (Steve), Evan Handler (Harry) ja Jason Lewis (Smith Jerrod).

Elokuvan on ohjannut ja käsikirjoittanut Sinkkuelämää-tv-sarjan kehittäjä ja vastaava tuottaja Michael Patrick King. King on ohjannut ja käsikirjoittanut myös tv-sarjan jaksoja. Elokuvan pukusuunnittelusta vastaa palkittu muotisuunnittelija Patricia Field, jonka ura lähti räjähdysmäiseen nousuun Sinkkuelämää-tv-sarjan myötä.