Uusimmat

Shaun of the Dead -ohjaaja Edgar Wrightin Baby Driver -toimintaleffan traileri julki

14.03.2017 20:01 Muropaketin toimitus

Huumorikauhuleffoista tunnetun ohjaajan uutuus nähdään Suomessa elokuussa.

Muun muassa Scott Pilgrim -sarjakuvasekoilun ja Cornetto-trilogian, eli Hot Fuzz-, Shaun of the Dead- ja The World’s End -leffojen ohjaajana tunnetun Edgar Wrightin uudesta Baby Driver -elokuvasta on julkaistu ensimmäinen traileri.

Baby Driver on toimintajännäri, jonka pääosissa nähdään muun muassa Ansel Elgort, Kevin Spacey, Lily James, Jon Bernthal, Jon Hamm ja Jamie Foxx. Ohjaaja Wright on myös rustannut elokuvan käsikirjoituksen.

Vuoden 2012 The World’s Endin jälkeen Wrightin oli tarkoitus ohjata Marvelin Ant-Man-supersankarielokuva, mutta hänen ja studion näkemykset eivät ilmeisesti kohdanneet ja Wright hylkäsi projektin ja alkoi valmistella Baby Driveria.

Virallinen synopsis kertoo seuraavaa:

”Lahjakas nuori pakoautokuski Baby (Ansel Elgort) on alansa huippu, koska ajaa itsetehdyn soundtrackinsä biittien tahtiin. Kun hän tapaa unelmiensa tytön (Lily James), Baby näkee tilaisuutensa tulleen jättää taakseen rikollinen elämä ja aloittaa alusta. Rikollispomo (Kevin Spacey) kuitenkin kiristää hänet takaisin töihin ja Babyn täytyy kantaa vastuu päätöksistään, kun tuhoon tuomittu keikka uhkaa hänen henkeään, rakkauttaan ja vapauttaan.”

Baby Driver saa Suomen ensi-iltansa 11. elokuuta.