Uusimmat

Comebackin tekevän Dexter-sarjan showrunner paljastaa: “Uusi kausi ei ole 9. kausi vaan toinen lopetus sarjalle”

17.10.2020 17:00 Muropaketin toimitus

Sarjamurhaaja-rikostutkijasta kertova Dexter-sarja palaa ruutuun vielä yhden kauden verran ensi vuonna.

Showtime uutisoi tällä viikolla, että se tekee vielä yhden kauden vuonna 2013 lakkautettua, kahdeksan kauden mittaiseksi jäänyttä Dexter-sarjaa. Uusien jaksojen kerrotaan kuitenkin olevan vain yhden kauden mittainen minisarja, missä Michael C. Hallin esittämän sarjamurhaaja-rikostutkijan tarinalle annetaan uudenlainen lopetus. Dexterin päättymistähän pidetään yhtenä kaikkien aikojen huonoimmista sarjan lopetuksista.

Tuoreessa haastattelussa (Comicbookin kautta) sarjan showrunnerina toimiva Clyde Phillips kertoo, ettei kyseessä ole varsinainen yhdeksäs kausi vuonna 2006 alkaneeseen Dexter-sarjaan.

“Emme halua, että tämä on Dexterin yhdeksäs kausi. Noin kymmenen vuotta on kulunut ja sarjassa otetaan huomioon ajan kuluminen. Mitä tulee sarjan lopetukseen: tämä ei muistuta lainkaan sitä, millainen alkuperäisen sarjan finaali oli. On upea mahdollisuus päästä kirjoittamaan sarjalle uudenlainen päätös”, Phillips kertoo.

Dexteriä tehdään kymmenen uutta jaksoa, jotka on määrä julkaista vuoden 2021 aikana, mikäli koronatilanne sallii kuvausten sujumisen suunnitelmien mukaan. Uutinen Dexterin paluusta on otettu sarjan fanien keskuudessa innostuneesti vastaan.