Uusimmat

Sieltä Se tulee: Hemlock Grove -tähdestä Stephen Kingin kauhupelle

03.06.2016 09:31 Tatu Junni

Pitkään tekeillä olleen It – Se -elokuvan tärkein näyttelijä on löytynyt.

Stephen Kingin mammuttiromaaniin pohjautuvassa Se-elokuvassa pahista eli Pennywise-pelleä esittää 25-vuotias ruotsalaistähti Bill Skarsgård, uutisoi The Hollywood Reporter.

Stellan Skarsgårdin pojan tunnetuin rooli tähän mennessä on Netflixin Hemlock Grove -kauhusarjan Roman Godfrey. Miehen on voinut nähdä myös elokuvissa Outolintu-sarja: Uskollinen, Victoria, Anna Karenina ja Arn – pohjoinen valtakunta.

Ennen Bill Skarsgårdia Pennywisen rooliin ehdittiin kiinnittää Will Poulter (The Revenant), mutta tuotantoaikataulun muutosten takia hän luopui tehtävästä. Alkuperäisessä Se-minisarjassa, joka on traumatisoinut varmasti monen Dome.fi:nkin lukijan, hahmoa esitti ikimuistoisesti Tim Curry.

Uuden Se-elokuvan ohjaa Mama-kauhuelokuvalla nimeä kerännyt Andy Muschietti.

Bill Skarsgård

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat