Simon Pegg kertoo miltä tuntuu katsoa vierestä Tom Cruisen stuntteja Mission: Impossible -elokuvissa

06.11.2020 09:20 | Muropaketin toimitus

Mission: Impossible 7 nähdään ensi vuoden lokakuussa.

Simon Pegg vieraili Conan O’Brienin show’ssa promoamassa viikko sitten Amazon Prime Videossa ensi-iltansa saanutta mainiota Truth Seekers -sarjaansa. Pegg kertoi myös tulossa olevasta uudesta Mission: Impossible -elokuvasta ja siitä miltä tuntuu katsoa vierestä Tom Cruisen tekemiä stuntteja.

Pegg liittyi mukaan elokuvasarjaan sen kolmannessa osassa, eli hän on nähnyt melkein kaikki Cruisen kahjoimmat stuntit.

– Suuri yleisö näkee Tomin vain jossain aamuohjelmassa kertomassa naureskellen tekemistään tempuista. Me joudumme katsomaan stuntteja vierestä ja se on aivan hirvittävää. Koskaan ei voi olla varma selviääkö hän hengissä, Pegg sanoo.

Lue myös: Arvostelu | Nick Frostin tähdittämä Truth Seekers on mainio uutuussarja kauhun ja brittikomedian faneille – ”Tekijät selvästi rakastavat sitä mitä tekevät”

Cruisen ja Peggin lisäksi seuraavassa Mission: Impossible -elokuvassa rooleihinsa palaavat myös Hayley Atwell, Rebecca Ferguson, Ving Rhames, Vanessa Kirby ja Henry Czerny. Uusina kasvoina mukana ovat muun muassa Shea Whigham, Pom Klementieff ja Esai Morales.

Christopher McQuarrien ohjaama Mission: Impossible 7 saa ensi-iltansa näillä näkymin 19.11.2021 ja sitä seuraa Mission: Impossible 8 jo vuotta myöhemmin 4.11.2022.

Muropaketin uusimmat