Uusimmat

Simpsoneiden kanssa katsojista 1990-luvulla kisannut komediasarja on tekemässä paluun

18.03.2021 09:06 Muropaketin toimitus

Mike Judge tekee Beavis & Butt-Headin lisäksi myös uusia Kukkalan kuningas -jaksoja.

Beavis & Butt-Head -sarjan luojana parhaiten tunnettu Mike Judge aikoo tehdä lisää myös King of the Hill, eli Kukkulan kuningas -animaatiosarjaa.

Asian paljasti käsikirjoittaja Brent Forrester Redditin AMA-sessiossa, jossa hän vastaili fanien kysymyksiin. Forrester toimi aikoinaan 22 Kukkulan kuningas -jakson tuottajana ja käsikirjoitti Peggy’s Turtle Song -jakson. Hänet tunnetaan myös esimerkiksi The Officen käsikirjoittajana. Forrester kertoo Judgen ja sarjan toisen luojan Greg Danielsin ja Foxin neuvottelevan parhaillaan sarjan paluusta.

– Olen varma, että Greg Daniels ja Mike Judge murhaavat minut tästä hyvästä, mutta paljastan silti, että King of Hillin jatkosta todellakin neuvotellaan, hitto vie, Forrester kirjoittaa.

– Trumpin hallinto teki sarjan taas hyvinkin ajankohtaiseksi. Uusissa jaksoissa hahmot ovat vanhentuneet 15 vuotta ja se on niiiiin hyvä, ja nyt paljastin jo liikaa, hän jatkaa.

King of the Hilliä tehtiin alun perin 13 kauden verran vuosien 1997 ja 2009 välillä. Sarjan kaikki kaudet ovat tällä hetkellä katsottavissa Elisa Viihde Viaplaysta.