Uusimmat

Simsalabim! Borat-tähdestä tulee Taika-Jim

08.06.2016 07:53 Tatu Junni

Mandrake the Magician eli suomalaisittain vanha kunnon Taika-Jim on vihdoinkin astumassa valkokankaalle.

Illuusioiden, hypnoosin ja telepatian mestari ei todennäköisesti ole tuttu monellekaan nykynuorelle. Vielä 80-luvulla Taika-Jim oli kuitenkin kova nimi ja tuttu muun muassa Sarjakirja-pokkareista sekä Mustanaamio-lehden sivuilta. Hahmon on luonut Mustiksen isä Lee Falk yhdessä Phil Davisin kanssa.

Warner Bros. Pictures ilmoitti jo neljä vuotta sitten suunnittelevansa Taika-Jimin omaa elokuvaa, ja nyt hanke on vihdoinkin edennyt.

The Tracking Board -sivuston mukaan Boratista, Ali G:sta ja Grimsbysta tuttu Sacha Baron Cohen esittää Mandrake the Magicianin pääosaa. Elokuvan ohjaa Get Hard -komediasta tuttu Etan Cohen, joka on Twitterissä luvannut Taika-Jimistä ”maagisen komedian”.


Vielä ei ole tiedossa millä aikataululla projekti etenee tai milloin elokuva ehtii teattereihin asti.

Sacha Baron Cohenin tuorein elokuva on parhaillaan Suomenkin teattereissa pyörivä Liisan seikkailut peilimaailmassa, jossa brittikoomikko esittää tarinan pahista.

Taika-Jim

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat