Simsalabim! Kohta valkokankaalle saapuu Taika-Jim

14.03.2012 10:53 | Muropaketin toimitus

Mustanaamio ei suinkaan ole ainoa Lee Falkin luoma mainio sarjakuvasankari. Miehen käsialaa on myös Taika-Jim (Mandrake), jonka kauan odotettu elokuva on vihdoinkin toteutumassa.

Mestaritaikuri Taika-Jimille on jo pitkään suunniteltu omaa elokuvaa, mutta tuotantoon asti se ei ole kuitenkaan päässyt. Tämä ei ole säikäyttänyt Warner Bros. Picturesia, joka on ilmoittanut suunnittelevansa Taika-Jimistä ison luokan elokuvaa.

The Hollywood Reporterin mukaan Warner Bros. aikoo toteuttaa Taika-Jim-elokuvan yhteistyössä hahmon oikeudet vuonna 2008 ostaneen Atlas Entertainmentin kanssa. Ohjaajasta ei ole vielä tietoa, mutta yksi tuottajista on Yön ritarista tuttu Charles Roven. Sikäli Taika-Jim tuntuisi olevan hyvissä käsissä.

Warner Bros. aikoo käsitellä vuonna 1934 syntynyttä sarjakuvasankaria samalla tavalla kuin Sherlock Holmesia Guy Ritchien elokuvissa: alkuperäistä hahmoa kunnioittaen, mutta samalla nykyaikaisia elementtejä tarinoihin tuoden.

Lähde: The Hollywood Reporter

Keskustelu

Yks lapsuuden parhaista sarjakuvista^^ Jestas noit luettiin paljon, en vaan tiedä missä ne nyt ovat…

@6 kommenteista päätellen aika iso,
Taika-Jim ilmesty mustanaamio-lehden täyte tarinoissa flash gordonin ja thorgarin kanssa vielä 2000-luvullakin

Taika-Jim ja kauan odotettu elokuva. Olisi kiva tietää mikä fanikunta tälläkin on vuonna 2012. :)

Taika-Jim jos mikä on tehty huumausaineen alaisena. Ihan oikeasti. Jotain fooking pyörykäisiä vaihtoehtodellisuudessa…dafuq?

Eli ihan mahtava sarjis.

@1: eihän sitä nyt voi alkuperäisen mukaisena toistaa tai saisit vastaavia halluja kun se ketä vastaan Taika-Jim hypnoottisen eleensä tekee.

Viiksekkäät taikurit ovat pian uusi musta Hollywoodissa: Taika Jim, Tohtori Outo ja… Ketäs muita näitä on?

Päästäänkö viimein näkemään se mystinen ja kiehtova hetki, kun Taika-Jim tekee hypnoottisen eleen.

Muropaketin uusimmat