Sinkkuelämää 2:n aikana ehtisit juosta 12 Cooperin testiä – ja lämmitelläkin vielä

20.05.2010 12:39 | Muropaketin toimitus

Sinkkis

Huippusuosittu, HBO:n tuottama tv-sarja Sinkkuelämää sai oman elokuvansa kaksi vuotta sitten. Jatko-osa on luvassa kesäkuun alussa. Alkuperäinen elokuva kesti 148 minuuttia, mikä on melkoinen mitta komediaa ja draamaa sekoittavalle hömppäilylle. Sinkkuelämää – Sex and the City 2 ei ainakaan kestollaan häviä ensimmäiselle elokuvalle ollenkaan.

Myös Sinkkuelämää 2 kestää 148 minuuttia.

Entä mitä tuon kahden ja puolen tunnin aikana sitten tapahtuu? Elokuvan synopsis kuuluu seuraavasti:

”Hauskanpitoa, muotia, ystävyyttä: ”Sex and the City – Sinkkuelämää 2” tuo takaisin kaiken tämän ja paljon muutakin, kun Carrie (Sarah Jessica Parker), Samantha (Kim Cattrall), Charlotte (Kristin Davis) ja Miranda (Cynthia Nixon) pääsevät valloilleen New Yorkissa ja jossain kauempanakin. Naiset jatkavat kiireistä elämäänsä ja rakkaussuhteitaan tässä suorastaan säkenöivässä jatko-osassa!

Mitä tapahtuu sen jälkeen, kun on sanonut ”tahdon”? Elämä on täyttänyt nelikon kaikki toiveet, mutta tämä ei olisi ”Sex and the City”, ellei elämällä olisi tarjota lisää yllätyksiä… Tällä kertaa niitä tarjoaa loistelias, auringonpaahteinen seikkailu, joka vie neljä ystävätärtä kauas New Yorkista huippuylelliseen, eksoottiseen ja eloisaan paikkaan, jossa juhlat eivät pääty koskaan ja kulman takana odottaa aina yllätys. Nelikko pääsee arkea pakoon juuri sopivaan aikaan, sillä se huomaa vastustavansa perinteisiä avioliiton ja äitiyden tuomia rooleja.

Joskus vain on päästävä pois tyttöjen kesken.”

Muropaketin uusimmat