Sinkkuelämää-elokuvalla kestoa yli neljän jakson verran – leffan ikäraja selvillä

21.05.2008 11:03 | Muropaketin toimitus

http://plaza.fi/s/f/editor/images/X-20080508122355736.jpgSinkkuelämää-fanien piina päättyy 6. kesäkuuta, kun HBO:n menestyssarjaan pohjautuva elokuva starttaa valkokankailla myös Suomessa. Paluuta Carrien ja tämän ystävien seuraan on odotettu neljä pitkää vuotta, ja nyt palkkioksi kärsivällisyydestä on luvassa mammuttimaisen pitkä Sinkkuelämää-show…

Elokuvan maahantuoja FS Film Oy on ilmoittanut Sinkkuelämää-elokuvan kestoksi huimat 148 minuuttia. Internet Movie Databasen mukaan leffan kesto on tosin ”vain” 135 minuuttia, mutta joka tapauksessa elokuvateatterin penkkiä päästään kuluttamaan reippaasti yli kaksi tuntia. Sinkkuelämää -tv-sarjan yhden jakson kestohan oli 30 minuuttia.

Ikärajaksi tälle romanttiselle komedialle on siunaantunut K15, eli todennäköisesti ainakin osa sarjan rohkeista puheista ja kohtauksista on löytänyt tiensä valkokankaalle asti.

Sex and the City – Sinkkuelämää -elokuvan liput tulevat myyntiin keskiviikkona 21.5.

* Finnkinon verkkokaupassa klo 9
* Finnkinon teattereissa normaalien aukioloaikojen mukaan.

Myyntiin tulee ensimmäinen esitysviikko perjantaista torstaihin 6.-12.6.2008.

Lippujen ennakkovaraus on mahdollista maanantaista 26.5. klo 9.00 alkaen. Ennakkoon varatut liput on lunastettava viimeistään tiistaina 3.6.

Keskustelu

onko pakko laittaa leffalle k 15 ik jos on ite 12 ja nähny vannomatta paris kun sen näkee dvd vaiks ois 5

Luppoposki ei sun tarvi tulla tänne kaistalle avautuun! mitä se sun elämääs haittaa vaikka tuleekin ensin elokuviin?

Vittu. Oon aika ”fani” mutta nähtävästi alaikäinen. Oon 13, enkä tod ota mitää vanhempaa mukaan!!

No sinunhan ei ole mikään pakko sitä katsoa, arvon Luppoposki.
Sarjaa seuranneena vähän pelottaa, miten on leffan kanssa onnistuttu mutta silti käyn varmaan sen katsomassa jossain vaiheessa.

Ei saatana, mokomalle rainalle vielä joku lippujen ennakkomyynti! Olisivat julkaisseet vaan suoraan dvd:lle eivätkä päästäneet teattereihin ollenkaan. Katsoin sarjasta muistaakseni pari jaksoa aikoinaan ainoastaan niissä esiintyneiden tähtivierailijoiden takia enkä ymmärrä moisen roskan menestystä. Tämä jos mikä on kesän leffatarjonnan turhake nro 1.

Muropaketin uusimmat