Uusimmat

Sinkkuelämää-elokuvan ikäraja laski 13 vuoteen

30.05.2008 11:28 Muropaketin toimitus

sinkkuEnsi viikon perjantaina ensi-iltansa saavan Sex and the City – Sinkkuelämää -elokuvan ikärajaksi on päätynyt K13. Aikaisemmin tälle romanttiselle komedialle siunaantui ikärajaksi K15, mutta Valtion elokuvatarkastamo muutti aiemman ikärajapäätöksensä tällä viikolla.

Sinkkuelämää-elokuvan ikäraja muuttui kun elokuvan maahantuoja FS Film Oy teki valituksen Valtion elokuvatarkastamon säätämästä K15-ikärajasta. VET hyväksyi valituksen, ja elokuvan uusi ikäraja on nyt K13.

Huippusuosittu, HBO:n tuottama tv-sarja Sinkkuelämää saa oman elokuvansa. Suomalaisten Sinkkuelämää-fanien pitkä odotus päättyy 6. kesäkuuta, kun elokuva starttaa valkokankailla myös Suomessa. Sex and the City – Sinkkuelämää -elokuva jatkaa tutun nelikon, Carrien, Samanthan, Mirandan ja Charlotten tarinaa New Yorkissa neljä vuotta sen jälkeen kun tv-sarja päättyi.

Pääosissa nähdään kaikki tv-sarjan päätähdet Sarah Jessica Parker (Carrie), Kim Cattrall (Samantha), Cynthia Nixon (Miranda) ja Kristin Davis (Charlotte). Myös moni tv-sarjasta tuttu miesnäyttelijä nähdään elokuvassa, mm. Chris Noth (Mr. Big), David Eigenberg (Steve), Evan Handler (Harry) ja Jason Lewis (Smith Jerrod).


Aiheesta lisää Kaistalla:

Kaista arpoo 10 Sinkkuelämää – Sex and the City -t-paitaa!

Sinkkuelämää-elokuvalla kestoa yli neljän jakson verran – leffan ikäraja selvillä

Katso kuva: Sinkkuelämää-elokuvan suomalaisessa julisteessa mukana koko naisnelikko

Katso Sinkkuelämää-elokuvan traileri ja kuvagalleria

Sinkkuelämää-elokuvan uusi juliste – mikä vaivaa Parkerin tukkaa?