Sinkkuelämää-elokuvan liput viedään käsistä

22.05.2008 17:39 Muropaketin toimitus

http://plaza.fi/s/f/editor/images/X-20080508122355736.jpgSex and the City – Sinkkuelämää -elokuvan lippujen ennakkomyynti lähti kuumana käyntiin keskiviikkona 21.5. Sinkkuelämää-fanit ryntäsivät ostamaan lippuja heti ennakkomyynnin alettua – muutaman ensimmäisen tunnin aikana lippuja ostettiin jopa 3000 kappaletta. Lippujen kysyntä oli niin kovaa, että Finnkinon lipunmyynti ruuhkautui pahasti ensimmäisten tuntien aikana. Yhteensä lippuja ostettiin Suomessa ensimmäisen vuorokauden aikana yli 5000 kappaletta.

Ennakkomyynti jatkuu elokuvan ensi-iltaan asti ja fanit voivat huokaista helpotuksesta, sillä lippuja on vielä runsaasti saatavilla myös ensi-iltaviikonloppuun. Elokuvateatterit ovat varautuneet suureen yleisömäärään. Sex and the City – Sinkkuelämää saa Suomessa ensi-iltansa 6. kesäkuuta 51 kopiolla ympäri Suomen.

Elokuvan pääosissa nähdään kaikki tv-sarjan päätähdet Sarah Jessica Parker (Carrie), Kim Cattrall (Samantha), Cynthia Nixon (Miranda) ja Kristin Davis (Charlotte). Myös moni tv-sarjasta tuttu miesnäyttelijä nähdään elokuvassa, mm. Chris Noth (Mr. Big), David Eigenberg (Steve), Evan Handler (Harry) ja Jason Lewis (Smith Jerrod).

Elokuvan on ohjannut ja käsikirjoittanut Sinkkuelämää tv-sarjan kehittäjä ja vastaava tuottaja Michael Patrick King. King on ohjannut ja käsikirjoittanut myös tv-sarjan jaksoja. Elokuvan pukusuunnittelusta vastaa palkittu muotisuunnittelija Patricia Field, jonka ura lähti räjähdysmäiseen nousuun Sinkkuelämää-tv-sarjan myötä.

Maailmalla suurta kiinnostusta ja lukuisia juonispekulaatioita herättäneen elokuvan Yhdysvaltojen ensi-ilta on 30.5.


Aiheesta lisää Kaistalla:

Sinkkuelämää-elokuvalla kestoa yli neljän jakson verran – leffan ikäraja selvillä

Katso kuva: Sinkkuelämää-elokuvan suomalaisessa julisteessa mukana koko naisnelikko

Katso Sinkkuelämää-elokuvan traileri ja kuvagalleria

Sinkkuelämää-elokuvan uusi juliste – mikä vaivaa Parkerin tukkaa?