Uusimmat

Sinne meni kivikausi! Nicolas Cagen hittielokuvan jatko-osa sai kirvestä kalloon

18.11.2016 07:42 Tatu Junni

Croodit

Vuonna 2013 ilmestynyt The Croods – Croodit -animaatioseikkailu keräsi kasaan lähes 590 miljoonan dollarin lipputulot. Tällä luvulla se on leikiten yksi Nicolas Cagen menestyneimmistä elokuvista, olkoonkin ettei luonnenäyttelijä esiintynyt Crooditeissa kuin äänellään.

Koska kivikaudelle sijoittuva Croodit oli sangen hyvin menestynyt koko perheen seikkailu, alettiin sille ideoida jatko-osaa jo tuoreeltaan. Nyt DreamWorks Animation ja Universal Studios ovat kuitenkin päättäneet pistää koko projektin jäihin. Tällä tietoa vuoden 2013 elokuva ei tule siis saamaan jatkoa missään vaiheessa. Fanien pitää tyytyä alkuperäiseen sarjaan ja sen pohjalta tehtyyn Netflix-animaatiosarjaan.

Ihan yllätyksenä ei kirves kalloon kolahtanut, sillä taannoin Croodit 2:n ensi-iltaa lykättiin vuodelta 2017 vuodelle 2018.

Aiheesta kertoo lisää Variety:

DreamWorks Animation and Universal Kill ‘Croods 2’ (EXCLUSIVE)

Kirk DeMiccon ja Chris Sandersin ohjaaman Crooditien ääninäyttelijöitä olivat myös Emma Stone, Ryan Reynolds, Catherine Keener, Clark Duke ja Cloris Leachman.

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat