Skins-sarjan tähti ei suostunut paljastamaan rintojaan seksikohtausta tehdessä – Sai sen takia potkut koko elokuvasta

25.08.2021 09:24 | Muropaketin toimitus

April Pearson sai potkut kesken työpäivän.

Skins – liekeissä -sarjasta parhaiten tunnettu näyttelijä April Pearson kertoo TikTok-päivityksessään saaneensa potkut elokuvasta, koska ei suostunut esiintymään alastomana seksikohtauksessa.

32-vuotiaan näyttelijän mukaan rooli elokuvassa, jonka nimeä hän ei halua paljastaa meni sivuosanäyttelijälle.

– En ole puhunut tästä aiemmin julkisesti, mutta sain kerran kenkää kesken elokuvan kuvausten, koska en suostunut sopimukseni mukaisesti paljastamaan rintojani. Ohjaaja oli sitä mieltä, että kohtaus vaati alastomuutta, Pearson sanoo.

– Erityisen kiinnostavan tapauksesta tekee se, että tuotantoa ei keskeytetty lainkaan, vaan rooli annettiin saman tien paikalla olleelle sivuosaesittäjälle, joka oli valmis esiintymään alasti. Juuri se on alan ongelma – kohtauksessa oli kyse vain naisen vartalosta, ei naisen hahmosta, hän jatkaa.

Pearson on kertonut jo aiemmin kokeneensa Skins-sarjan seksikohtausten tekemisen epämiellyttäviksi. Hän oli juuri täyttänyt 18 kun sarjan kuvaukset alkoivat.

@apriljpearsonThank you @primevideouk for promoting conversations like these. I am confident that change is happening 💛♬ Bloom (Bonus Track) – The Paper Kites