Uusimmat

Slummien miljonääri -elokuvan lapsitähden isä kaupitteli tytärtään

21.04.2009 12:46 Muropaketin toimitus

slummienHaluatko omistaa oman elokuvakuuluisuuden, joka on nähty Oscar-palkitussa elokuvassa? Tällainen tarjous lausuttiin ilmoille viime viikolla, kun Slummien miljonääri -elokuvassa näytelleen Rubina Alin rutiköyhä isä koetti kaupata 9-vuotiasta tytärtään adoptoitavaksi 200 000 punnalla.

Brittilehti News Of The Worldin mukaan Rafiq Qureshi yritti kaupata tytärtään lehden naamioituneelle toimittajalle. ”Minun on ajateltava mikä on parasta minun, perheeni ja Rubinan tulevaisuudelle”, totesi Qureshi ja syytti Hollywoodin pamppuja, jotka eivät ole tarjonneet perheelle minkäänlaista korvausta Slummien miljonääri -elokuvan menestyksestä.

Kun asia nousi julkisuuteen, isä kiisti koskaan kaupanneensa tytärtään. Asia kuitenkin kiinnosti Intian viranomaisia niin paljon, että Qureshi pidätettiin kuulusteluja varten. The Sun -lehden (ei aina järin luotettava tietolähde, toim.huom.) herra kuitenkin vapautettiin tutkimusten ajaksi mahdollisia syytteitä odottamaan.

Slummien miljonääri voitti peräti kahdeksan Oscar®-palkintoa. Elokuva on voittanut myös Toronton kansainvälisten elokuvajuhlien yleisöpalkinnon (People’s Choice Award) sekä neljä Golden Globe –palkintoa: paras ohjaus (Danny Boyle), paras elokuva, paras elokuvamusiikki (A.R. Rahman) ja paras käsikirjoitus (Simon Beaufoy).

Lue koko uutinen News Of The Worldin sivuilta.