Smallville-tähti mukaan Netflix-sarja The Punisherin toiselle tuotantokaudelle

11.05.2018 17:04 | Muropaketin toimitus

Netflixin ylistetty Marvel-sarja The Punisher jatkaa toiselle tuotantokaudelle. Sarja on nyt saanut näyttelijäkaartiinsa Annette O’Toolen ja Corbin Bernsenin.

Oscar- ja Golden Globe -ehdokkuudet urallaan saanut Annette O’Toole liittyy osaksi Marvelin tv-universumia. Aiemmin muun muassa Smallville -tv-sarjassa Teräsmiehen äitiä, Martha Kentiä, esittänyt O’Toole on nyt kiinnitetty mukaan The Punisherin toiselle tuotantokaudelle.

Toinen Punisherin uusi näyttelijäkiinnitys on 1980-luvun draamasarjasta L.A. Law tuttu Corbin Bernsen, joka on viime aikoina nähty mm. tv-sarjassa American Gods.

Comingsoonin mukaan Bernsen esittää sarjassa varakasta Anderson Shultzia, miestä, joka on tottunut saamaan tahtonsa läpi. Päämääräänsä päästäkseen hän ei kaihda lain toiselle puolelle livahtaviakaan keinoja. O’Toole esittää sarjassa hänen vaimoaan Elizaa, joka on veistetty samasta puusta kuin miehensä.

Aiemmin toiselle tuotantokaudelle kiinnitettyjä näyttelijöitä ovat pääosaa esittävän Jon Bernthalin lisäksi Josh Stewart, Floriana Lima ja Giorgia Whigham. Myös ensimmäiseltä kaudelta tutut Ben Barnes, Amber Rose Revah ja Jason R. Moore palaavat kuvioihin tulevalla kaudella.

Punisherin toisen tuotantokauden julkaisuajankohdasta ei ole vielä virallista tietoa.

Muropaketin uusimmat