Uusimmat

Snikt! Tämä kuva selittää, miksi Wolverine 3 saa K16-ikärajan

21.10.2016 07:22 Tatu Junni

James Mangoldin ohjaamasta Logan-elokuvasta julkaistiin eilen ensimmäinen traileri. Pian sen jälkeen verkkoon saapui ”kansainvälinen versio” samasta mainosvideosta.

Yhdysvalloissa Logan eli Wolverine 3 saa ikärajaluokituksen R – Suomessa elokuvasta tulee todennäköisesti kielletty alle 16-vuotiailta.

Tavallisesti 20th Century Foxin, Warner Bros. Picturesin ja Marvel Studiosin supersankarielokuvat ovat teiniystävällistä PG13-osastoa, mutta Logan kuuluu samaan sarjaan räävittömän Deadpoolin kanssa. Valkokankaalla siis nähdään vihdoinkin peittelemättä, millaista jälkeä saa aikaa raivohullu mutantti, jonka käsistä paljastuu kuusi neulepuikon mittaista adamantiumkynttä.

Verellä ei mässäillä Logan tuoreen elokuvatrailerin vaihtoehtoisessakaan versiossa; kyse ei ole varsinaisesta ”red band -versiosta”. Mukana on kuitenkin yksi pysäyttävä kuva, joka osoittaa, ettei Wolverinen tekojen seurauksia peitellä tällä kertaa:

Logan

Koko video:

Logan saa ensi-iltansa maaliskuussa 2017.

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat