Uusimmat

Snikt! Vihdoinkin kuva Wolverine 3:n alkoholisoituneesta sankarista

19.10.2016 21:03 Tatu Junni

Wolverine

20th Century Fox on julkaissut jo monta kuvaa Wolverine 3:sta eli Loganista. Nyt kuvakimarassa on vihdoinkin päästy elokuvan päähahmoon.

Kuten oheisesta otoksesta voi havaita, maaliskuussa 2017 ensi-iltansa saava Logan-elokuva esittelee ikääntyneen version Ryhmä-X:n suosikkimutantista. Ennakkotietojen mukaan Wolverine on alkoholisoitunut pahemman kerran koettaessaan lievittää jatkuvia kipuja, jotka hiipunut paranemisvoima aiheuttaa.

Tulevaisuuteen sijoittuvan Loganin tarina on onnistuttu pitämään enimmäkseen salassa, mutta hahmogalleriasta on saatu runsaasti tietoa ja vihjeitä. Marvel-sarjakuvista tutuista sankareista ja konnista mukana on tällä tietoa Wolverinen lisäksi professori Xavier, Caliban, X-23, Herra Pahuus, Donald Pierce ja Raatelijat.

Myös Armoton saattaa piipahtaa valkokankaalla, mutta tämä on vasta huhu.

James Mangoldin ohjaama Logan on viimeinen mahdollisuus nähdä Hugh Jackman Wolverinen roolissa. X-Men-elokuvien vakiokasvo aikoo nimittäin vihdoinkin luopua rakastetusta hahmostaan 17 vuoden jälkeen. Epävarmaa on, kuoleeko Wolverine valkokankaalla vai ratsastaako hän yksinkertaisesti auringonlaskuun odottamaan uutta roolitusta.

Logan

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat