Sons of Anarchy -tähdestä uusi James Bond? “No mutta sehän olisi kunnia”

06.11.2020 13:10 Muropaketin toimitus

Brittinäyttelijä Charlie Hunnam olisi valmis ryhtymään James Bondiksi. Hän ei kuitenkaan tiedä, onko häntä edes harkittu rooliin.

Daniel Craig nähdään viimeistä kertaa James Bondin roolissa sitten joskus, kun koronan vuoksi useita kertoja siirtynyt 007: No Time to Die lopulta julkaistaan. Huhumylly seuraavan Bondin tiimoilla käy kuumana ja jokainen vähänkään varteenotettava brittinäyttelijä varmasti joutuu käymään saman kysymyksen läpi ennen kuin uusi 007 lopulta vahvistetaan.

Niinpä People kysyi haastattelussaan Sons of Anarchy -tähti Charlie Hunnamilta, olisiko tämä valmis ryhtymään Bondiksi.

“Sataprosenttisesti. Englantilaisena olisin imarreltu ja otettu, jos minua harkittaisiin esittämään James Bondia. Mutta intuitioni kertoo minulle, ettei minun kannata odotella sellaista puhelinsoittoa. Luulen, että edelläni listalla on aika monta nimeä”, Hunnam kertoo.

Hän myös vahvistaa, ettei kukaan ole missään vaiheessa elokuva-alalta ja virallisesti ottanut asiaa hänen kanssaan puheeksi. Toistaiseksi dialogia Hunnamista Bondina siis käydään vain näyttelijän fanien keskuudessa – mitä näyttelijä pitää myös kunnia-asiana.

Hunnam itse arvelee roolia kaavaillun Tom Hardylle:

“Ja se olisi sensaatiomaista. Olen valtava Tom Hardy -fani joten olisi mahtavaa nähdä hänet James Bondina”.