Uusimmat

Sony Pictures ja Marvel Studios ovat toteuttamassa Spider-Man-fanien unelman?

07.10.2014 10:10 Muropaketin toimitus

/wp-content/uploads/s/f/editor/images/kostajatavengers8292k.jpg

Marvelin supersankarihahmojen filmatisointioikeudet on jaettu useiden eri studioiden kesken, joten Hämähäkkimies ei voi seikkailla samassa elokuvassa vaikkapa Rautamiehen kanssa.

Vai voiko?

Nyt vaikuttaa siltä, että tilanne ei ole ihan niin toivoton, kuin pitkään on oletettu.

HitFix-sivuston tietojen mukaan Spider-Man-elokuvista vastaava Sony Pictures pyrkii yhdessä Marvel Studiosin kanssa passittamaan Hämiksen samaan elokuvaan Kostajien kanssa. Aiheesta on toki puhuttu runsaasti aikaisemminkin, mutta nyt tilanne näyttää paremmalta kuin koskaan aikaisemmin.

Aihetta käsittelevän artikkelin voi lukea täältä:

Marvel’s making big plans beyond ’Avengers 3,’ and it’s making Hollywood crazy

Samassa yhteydessä käsitellään muitakin tulevia supersankarielokuvia, joten tarjolla on kiinnostavaa kamaa kaikille, joita genre koskettaa. Painotetaan kuitenkin vielä, että Hämiksen ja Kostajien kohtaaminen valkokankaalla pohjautuu tällä hetkellä vain huhupuheisiin.

Täysin mahdottomalta tilanne ei vaikuta: Oscorp-rakennus melkein nähtiin ensimmäisessä The Avengersissa, mikä kertoo studioiden tahtotilasta. Marvelilla on myös hallussaan Spider-Manin oheistuotemarkkinat, minkä myötä viihdejätti luonnollisesti haluaa seittisingon elokuvien menestyvän.

Teksti: Tatu Junni
Lähde: HitFix