Sony yllätti: Spider-Manin klassikkopahis Venom saa sooloelokuvansa lokakuussa 2018

17.03.2017 07:34 | Muropaketin toimitus | 1607

Sony Pictures on äkkiarvaamatta julkistanut julkaisevansa Hämähäkkimiehen klassisimpiin vihollisiin kuuluvan Venomin sooloelokuvan jo ensi vuonna.

Venom-elokuva nappasi nopeasti itselleen Aquamanilta vapautuneen ensi-iltapäivän eli 5.10.2018.

Exhibitor Relationsin tweetin mukaan Venomin ohjaa pahamaineisesta The Amazing Spider-Man 2:sta ja ensi kesänä ilmestyvästä Muumio-rebootista tuttu Alex Kurtzman. Virallisesti Sony ei ole vielä ohjaajaa vahvistanut.

Pari vuotta sitten Marvel Studios ja Sony Pictures tekivät sopimuksen, joka mahdollisti Hämiksen seikkailut niin sanotussa Marvel Cinematic Universessa. Toistaiseksi ei ole tietoa, onko Venom yhteydessä Avengers-elokuviin ja Spider-Man: Homecomingiin vai toimiiko se omana itsenäisenä tarinanaan. Vielä ei tiedetä edes sitä, esiintyykö Tom Hollandin esittämä seittisinko elokuvassa.

Huhujen mukaan Venom saattaa saada Deadpoolin ja Loganin innoittamana R-ikärajan, eli se suunnattaisiin aikuisemmille katsojille kuin aikaisemmat Spider-Man-elokuvat. Tämäkin on kuitenkin vielä silkkaa spekulaatiota.

Kyseessä ei suinkaan ole ensimmäinen kerta kun Sony koettaa saada Venomia valkokankaalle, kuten alta löytyvästä uutislistauksesta voi havaita.

Venom
Kaikki jutut aiheesta