Sota jatkuu: Huippusarjoille Band of Brothers ja The Pacific luvassa jatkoa Steven Spielbergiltä ja Tom Hanksilta

14.10.2019 17:01 Muropaketin toimitus

Masters of the Air -sarja nähdään Applen omassa suoratoistopalvelussa.

The Hollywood Reporter kertoo Applen oman studion ensimmäisen tekeleen olevan Masters of the Air -sarjan, joka on jatkoa Band of Brothers- ja The Pacific -huippusarjoille.  Alun perin HBO tilasi uutuussarjan jo vuonna 2013, jonka käsikirjoituksesta vastaa Band of Brothersinkin rustannut John Orloff.

Artikkeli kertoo HBO:n kuitenkin päättäneen jättää Masters of the Airin tekemättä sen hurjan hintalapun takia. Sarjan budjetti on huimat 250 miljoonaa euroa. Aiempien sotasarjojen suurimmat tulot tulivat dvd-myynnistä, joita menee nykyään kaupaksi vain murto-osa menneisiin vuosiin verrattuna.

Masters of the Air perustuu pääosin Donald L. Millerin tositapahtumista kertovaan Masters of the Air: America’s Bomber Boys Who Fought the Air War Against Nazi Germany -romaaniin.

Kaikki Band of Brothersista ja Pacificista tutut tuottajat ovat jälleen mukana, eli pääpäsmäreinä toimivat Tom Hanks, Gary Goetzman ja Steven Spielberg. Sarjan näyttelijöistä tai ensi-illasta ei ole vielä mitään tietoa, mutta se on selvillä, että uutuus tulee aikanaan tarjolle luonnollisesti Apple TV+ -suoratoistopalveluun.

Apple TV+ aloittaa Suomessakin 1. marraskuuta 5,99 euron kuukausihintaan. Lisätietoa palvelusta löytyy täältä.