Spectressä pahistellut Christoph Waltz: ”En ole mukana Bond 25:ssa”

30.10.2017 14:50 | Muropaketin toimitus

007

Spectressä Bond-pahis Blofeldia esittänyt Christoph Waltz vahvistaa, ettei hän ole mukana seuraavassa James Bond -seikkailussa.

Pitkän soutamisen ja huopaamisen jälkeen Daniel Craig vihdoin vahvisti elokuussa palaavansa agentti 007:n rooliin seuraavassa, toistaiseksi vielä nimellä ”Bond 25” -kulkevassa Bond-seikkailussa.

Spectressä Bondin vastapelurina, Blofeldina, nähty Christoph Waltz on puolestaan nyt kertonut italialaisen Talky Movien haastattelussa ettei häntä nähdä tulevassa Bondissa:

”Ei, olen pahoillani. Olen todella surullinen, mutta se on perinteenä, että siellä on uusi… nimi. Olen pahoillani. Olisin halunnut.”

Waltzin hahmoa ovat vuosien saatossa näytelleet useat näyttelijät. Ei siis ole poissuljettua, etteikö Blofieldin hahmoa nähtäisi tulevassa elokuvassa – mutta eri näyttelijän esittämänä.

Bond 25 saa Yhdysvaltojen ensi-iltansa 8. marraskuuta, 2019 ja Iso-Britanniassa sekä muualla maailmassa hieman sitä ennen. Elokuvan käsikirjoituksesta vastaavat Neal Purvis ja Robert Wade, moninkertaiset Bond-kynäilijät mm. elokuvien Spectre ja Skyfall takaa. Ohjaajaa tai muuta näyttelijäkaartia elokuvalle ei ole vielä julkistettu.

Muropaketin uusimmat