Spider-Man: Into the Spider-Verse -ohjaaja paljastaa: “Suunnittelin, että animaatiossa olisi nähty myös kolme tuttua Hämis-näyttelijää”

23.01.2019 13:28 | Muropaketin toimitus

Miles Morales (Shameik Moore), Peter Parker (Jake Johnson), Spider-Gwen (Hailee Steinfeld), Spider-Man Noir (Nicolas Cage), Peni Parker (Kimiko Glenn) and Spider-Man (John Mulaney) in Columbia Pictures and Sony Pictures Animation's SPIDER-MAN: INTO THE SPIDER-VERSE.

Animaatioelokuva Spider-Man: Into the Spider-Verse sai eilen ansaitun Oscar-ehdokkuuden.

Spider-Man: Into the Spider-Verse -animaation ohjaaja ja käsikirjoittaja Rodney Rothman on paljastanut, että alun perin hän kirjoitti elokuvaansa kohtauksen, joka olisi sisältänyt peräti kolme tuttua Spider-Man-näyttelijää.

“Kirjoitin kohtauksen, jossa olivat mukana Tom Holland, Andrew Garfield ja Tobey Maguire samassa kohtauksessa. Tämä kuitenkin aiheutti huolta elokuvan tekijöissä, että sekoittaisimme katsojia. Mutta sellainen kohtaus on kirjoitettu”, Rothman paljasti The Q&A with Jeff Goldsmith -ohjelmassa, kertoo CBR.

Tobey Maguire esitti Spider-Mania kolmessa Sam Raimin vuosina 2002-2007 julkaistussa elokuvassa. Andrew Garfieldin vuoro oli Marc Webbin kahdessa Amazing Spider-Man -elokuvassa vuosina 2012-2014 ja viimeisimpänä Hämis-puvun on ylleen vetänyt Tom Holland, jonka ensiesiintyminen roolissa oli vuonna 2016 elokuvassa Captain America: Civil War.

Koska animaatio on saamassa jatko-osan, ei idea tuttujen näyttelijöiden mukana käväisemisestä varmastikaan täysin kuopattu ole.