Uusimmat

Spider-Man: No Way Homen käsikirjoittajat selittivät, miksi SPOILERI piti kuolla elokuvassa

Kuva: ©2021 CTMG. All Rights Reserved. MARVEL and all related character names: © & ™ 2021 MARVEL

03.01.2022 19:30 Muropaketin toimitus

Spider-Man: No Way Home sai ensi-iltansa joulukuun puolivälissä ja on siitä lähtien tehnyt huipputulosta lippukassoilla.

Sisältää spoilereita!

Spider-Man tuntuu menettävän itselleen läheisiä ihmisiä joukolla, sillä uusimmassa Spider-Man: No Way Home -elokuvassa kuolleiden joukkoon liittyy Tom Hollandin esittämälle Peter Parkerille erittäin tärkeä ihminen. Elokuvassa Marisa Tomein esittämä May-täti kuolee Peterin käsivarsille tutun lauseen saattelemana – “suuri voima tuo mukanaan suuren vastuun”.

Elokuvan käsikirjoittajat Erik Sommers ja Chris McKenna kertovat Varietyn haastattelussa syyn sille, miksi Mayn piti kuolla.

“Olimme sellaisessa vaiheessa, missä tarvittiin todellinen menetys, uhraus. Peterin piti tavallaan maksaa siitä, että hän yritti pelastaa pahikset. Meille tuli melko selväksi, että Mayn menetys olisi se, mitä halusimme ajaa takaa”, Sommers kertoo.

“Peter yritti tehdä niin kuin May oli häntä opettanut, mikä tekee uhrauksesta niin paljon vaikeamman. Se sai hänet kyseenalaistamaan sen moraalin, mitä hän ei koskaan aiemmin ollut joutunut samalla tavalla laittamaan testiin”, McKenna selittää.

LUE MYÖS: Arvostelu | Spider-Man: No Way Home on kaikkien aikojen Hämähäkkimies-elokuva