Uusimmat

Spider-Man-tähteä eivät potkut haittaa: ”Pääsinpä Mel Gibsonin elokuvaan”

25.10.2016 13:15 Tatu Junni

Kun Sony Pictures päätti ryhtyä Spider-Man-elokuvien tiimoilta yhteistyöhön Marvel Studiosin kanssa, sai hahmoa kahdessa elokuvassa esittänyt Andrew Garfield potkut roolistaan. Mies ei kuitenkaan vaikuta järin katkeralta asian tiimoilta.

Asiaa Fandango-lehdelle kommentoidessaan Andrew Garfield painotti myös pitävänsä suuresti Hämähäkkimiehen roolin perineestä Tom Hollandista.

”Ihan suoraan sanoen en olisi päässyt työskentelemään Mel Gibsonin tai Martin Scorsesen kanssa, jos olisin tehnyt [The Amazing] Spider-Man 3:n. Olen todella kiitollinen, kun voin nyt mennä katsomaan toisen miehen esittämää Spider-Mania. Tom Holland on mielestäni mahtava näyttelijä”, Garfield kiitteli.

Mel Gibsonin kanssa Andrew Garfield on tehnyt sotadraaman Hacksaw Ridge, joka saa ensi-iltansa marraskuussa. Martin Scorsesen ohjaama historiallinen draama Silence heijastetaan vuorostaan valkokankaalle tammikuussa 2017. Garfieldin rinnalla sitä tähdittävät  Liam Neeson ja Adam Driver.

Tom Hollandin esittämä Hämähäkkimies debytoi Captain America: Civil Warissa viime keväänä. Oman elokuvansa seittisinko saa ensi kesänä.

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat