UUSIMMAT

Spider-Man-tähti haki Star Warsin Finniksi – Homma meni pahasti metsään

24.02.2021 19:10 | Muropaketin toimitus

Ennen kuin Tom Hollandista tuli kaikkien tuntema Spider-Man, nuori näyttelijä haki roolia muun muassa Star Warsista.

Näyttelijä Tom Holland on nuoresta iästään huolimatta saavuttanut urallaan jo suurin piirtein kaiken mahdollisen sen jälkeen, kun hänet valittiin Spider-Manin rooliin Marvel Studiosin elokuvissa.

Backstagen haastattelussa Hollandilla tiedusteltiin hänen kamalinta muistoaan koe-esiintymisistä ja näyttelijä otti esille Star Warsin, johon hän haki, mutta sekoili koe-esiintymisensä niin, ettei saanut roolia.

“Onhan niitä ollut muutama. Olen esimerkiksi lukenut vääriä vuorosanoja. Muistan koe-esiintymiseni Star Warsiin ja hain muistaakseni John Boyegan lopulta saamaan rooliin. Muistan kohtauksen, missä olin erään naisen kanssa, joka esitti droidia. Minun piti sanoa: ’Meidän pitää päästä takaisin alukselle!’ ja hän sanoi: ’Bleep, bloop bloop, bleep bloop’. Minusta se oli niin hulvattoman hauskaa, etten voinut lopettaa nauramista. Olin pahoillani hänen puolestaan, koska hän yritti niin tosissaan olla vakavasti otettava droidi. Ymmärrettävästi en saanut roolia. Se ei ollut paras hetkeni”, Holland kertoo.

Holland nähdään (näillä näkymin) taas tänä vuonna joulukuussa ensi-iltansa saavassa, kolmannessa Spider-Man-elokuvassa.

Muropaketin uusimmat