Spider-Man-tähti kusetti Marvel-faneja kuukausia – Selitti nyt huolellisesti, miksi päätti tehdä niin

11.01.2022 17:00 | Muropaketin toimitus

Spider-Man: No Way Homessa nähdään aiemmista Spider-Man-elokuvista tuttuja hahmoja.

Sisältää spoilereita!

Spider-Man: No Way Home -elokuvan tekijät onnistuivat pitämään elokuvan salaisuudet suurelta osin salaisuuksina elokuvan julkaisuhetkeen saakka. Mukana ollut The Amazing Spider-Man -elokuvien tähti Andrew Garfield on nyt The Wrapin haastattelussa paljastanut, kuinka hän onnistui valehtelemaan roolistaan kuukausien ajan.

Garfield selittää salailun johtuneen siitä, mitä hän itse katsojana olisi halunnut – eli etukäteen spoilaantumisen sijaan yllättyä iloisesti elokuvateatterissa. Hän kuitenkin myöntää tilanteen olleen välillä stressaava.

“Oli hetkiä, jolloin ajattelin että vihaan valehtelua. En pidä valehtelusta, enkä ole hyvä siinä, mutta ajattelin sitä pelinä. Ajattelin itseni hahmon fanin tilalle, mikä ei ole vaikeaa… Mietin, että mitä oikeasti itse haluaisin tietää. Haluaisinko, että minulla leikitellään? Haluaisinko, että minulle valehdellaan? Haluaisinko olla jännityksessä arvaillen, mitä tuleman pitää? Haluaisinko saada asioille paljastuksen siinä vaiheessa, kun menen elokuvateatteriin?… Ajattelin, että haluaisin näyttelijän tekevän todella hyvää työtä ja vakuuttavan minut siitä, ettei hän ole elokuvassa. Ja sitten haluaisin yllättyä iloisesti teatterissa, koska vaistoni oli sittenkin oikeassa. Sitä halusin”, Garfield kertoo.

Garfieldin oma vaisto oli tässä oikeassa, sillä katsojat todellakin ovat ottaneet Spider-Man: No Way Homen omakseen. Tähän mennessä elokuva on tienannut lippukassoilla maailmanlaajuisesti yli 1,5 miljardia dollaria, mikä on nostanut sen sijalle 8 kaikkien aikojen lippukassamenestyjien listalla.

LUE MYÖS: Arvostelu | Spider-Man: No Way Home on kaikkien aikojen Hämähäkkimies-elokuva