UUSIMMAT

Stan & Ollie -traileri: Ohukainen ja Paksukainen tulevat taas – nyt rooleissa nähdään Steve Coogan ja John C. Reilly

19.09.2018 17:54 | Muropaketin toimitus

Uuteen Ohukainen ja Paksukainen -elokuvaan on löydetty juuri sopivat näyttelijät.

Sony Pictures Classics on julkaissut ensimmäisen trailerin Jon S. Bairdin ohjaamasta Stan & Ollie -elokuvasta, jonka pääosissa nähdään John C. Reilly ja Steve Coogan.

Stan & Ollie on Laurel & Hardysta, eli Ohukaisesta ja Paksukaisesta kertova vuoteen 1953 sijoittuva tarina, jolloin he olivat kiertueella Iso-Britanniassa, esiintyen ensin melkein tyhjille saleille, kunnes showsta tuli jättihitti.

Oli leffa hyvä tai ei, niin ainakin pääosiin on löydetty juuri oikeat näyttelijät. Mukana ovat myös Shirley Henderson ja Nina Arianda koomikoiden vaimojen rooleissa. Heidän lisäkseen elokuvassa nähdään muun muassa Stephanie Hyam (Peaky Blinders, Bodyguard) ja Danny Huston (Magic City, Yellowstone).

Ohjaaja Jon S. Baird tunnetaan muun muassa HBO:n Vinyl-sarjan ja Irvine ”Trainspotting” Welshin kirjaan perustuvan Filth-elokuvan ohjaajana, jonka tiimoilta Muropaketti haastatteli miestä vuonna 2013.

Stan & Ollie saa ensi-iltansa Englannissa 11. tammikuuta, mutta Suomen tai muun maailman aikatauluista ei ole vielä tietoa.