Star Wars -näyttelijä paljasti yksityiskohtia The Rise of Skywalker -kuvauksista: “Leia-kohtausten kuvaaminen oli kuin palapeliä”

02.01.2020 17:03 | Muropaketin toimitus

Star Wars -elokuvissa Rose Ticoa esittävä Kelly Marie Tran kertoo osan hänen hahmonsa kohtauksista jääneen leikkauspöydälle The Rise of Skywalkerissa.

Uusissa Star Wars -elokuvissa näyttelevä Kelly Marie Tran on paljastanut The Hollywood Reporterin haastattelussa yksityiskohtia The Rise of Skywalkerin kuvausten haasteista. Hän kertoo hahmonsa olleen mukana useissa kohtauksissa, joita ei lopulta nähdä valmiissa elokuvassa lainkaan. Kohtaukset ovat jääneet monien Rose Tico -fanien harmistukseksi leikkauspöydälle.

The Rise of Skywalkerissa nähdään mukana kolme vuotta sitten menehtynyt, Leiaa esittävä Carrie Fisher, jonka kohtaukset on koostettu aiemmin kuvatun materiaalin pohjalta. Tran paljastaa haastattelussa kyseisten kohtausten kuvaamisen olleen todella hankalaa.

“Oli todella vaikeaa näytellä yhdessä materiaalin kanssa, joka on kuvattu aiemmin. Sen sijaan, että voisi reagoida oikeaan, paikalla olevaan näyttelijään, meidän piti katsoa – usein kuvaustauoilla – aiemmin kuvattu pätkä, miten näyttelijä esitti oman kohtauksensa siinä ja sitten kuvitella, miten itse reagoisi siihen. Se otti aikaa ja oli hyvin erilainen kokemus minulle. Jouduimme ottamaan näitä kohtauksia varmasti useammin uudestaan kuin muita”, Tran kertoo.

Hän selittää etenkin suurten ryhmäkohtausten kuvausten tuntuneen tästä syystä kuin palapeliltä.