Star Wars -tähti avautui terroristiepäilyistä: ”Minut pysäytettiin Los Angelesin kentällä joka ikinen kerta”

21.04.2017 08:16 | Muropaketin toimitus | 2733

Star Wars: The Force Awakensin ja tulevan Star Wars: The Last Jedin brittitähti John Boyega on avautunut julkisuudessa ongelmistaan Los Angelesin lentokenttävirkailijoiden kanssa.

Ennen kuin Star Wars teki John Boyegasta kansainvälisen tähden, joutui hän kerta toisensa jälkeen terroritiepäilyjen kohteeksi lentäessään Iso-Britanniasta Yhdysvaltoihin ja takaisin koekuvauksia varten.

”Lensin halpalentoyhtiöillä ja olin USA:ssa pari viikkoa kerrallaan tai jotain sellaista. Ja joka kerta minut pysäytettiin lentokentällä satunnaistarkastukseen. Joka. Ikinen. Kerta.”, Boyega avautui The Evening Standardin haastattelussa.

”Kunpa muistaisin lentoyhtiön nimen, koska soitin heille asiasta ja sanoin ettei tämä peli vetele. He sanoivat että ongelma johtuu Yhdysvaltojen päästä ja antoivat minulle kirjeen, joka lopetti tarkastukset. Siihen asti ne olivat kuitenkin jatkuvia”.

John Boyega totesi ymmärtävänsä että kyse on lentoturvallisuudesta, mutta 3-4 tarkastuksen jälkeen homma alkoi mennä liian pitkälle.

Uuden Star Wars -elokuvan lisäksi John Boyegalta on tänä vuonna luvassa trilleri The Circle, jota hän tähdittää yhdessä Tom Hanksin ja Emma Watsonin kanssa, sekä Kathryn Bigelow’n ohjaama Detroit. Ensi vuonna Boyega esittää pääosaa Pacific Rimin jatko-osassa, joka ilmestyy helmikuussa.

John Boyega
Kaikki jutut aiheesta