Star Wars -tähti intoilee Denis Villeneuven uudesta Dyyni-elokuvasta – “Luvassa jotain täysin ainutlaatuista”

12.12.2019 09:25 | Muropaketin toimitus

Uusi Dyyni-elokuva saa ensi-iltansa vuoden kuluttua.

Oscar Isaac promoaa Entertainment Weeklyn haastattelussa Star Wars: The Rise of Skywalker -elokuvaa, mutta päätyy puhumaan myös odotetusta Denis Villeneuven Dyyni-elokuvasta, jossa hän esittää Leto Atreidesia. Isaac intoilee Dyynistä oikein kunnolla.

– Se on jotain todella todella erilaista. Denis on juuri oikea vaihtoehto ohjaajaksi, sillä hän saa luotua elokuvaan juuri saman tunnelman kuin Frank Herbertin kirjoissa. Jotkin elokuvassa nähtävät asiat ovat painajaismaisia ja brutaaleja. Dyyni on shokeeraava ja pelottava, Isaac hehkuttaa.

– Minusta tuntuu kuin Denis, Timothee Chalamet ja Rebecca Ferguson ovat kuin perheeni, ja juuri sellaista tunnetta haimmekin. Olen enemmän kuin innostunut elokuvasta, luvassa on jotain täysin ainutlaatuista, hän jatkaa.

Isaacin, Chalametin ja Fergusonin lisäksi Dyynissä nähdään muun muassa Zendaya, Jason Momoa, Dave Bautista, Javier Bardem, Stellan Skarsgard, Charlotte Rampling ja Josh Brolin.

Dyyni on ohjaaja Villeneuven unelmaprojekti, josta hän on haaveillut vuosikausia. Ensi-iltansa elokuva saa 18. joulukuuta 2020.

Star Wars