UUSIMMAT

Star Wars -tähti nähdään seuraavaksi Hulun Monsterland-kauhusarjassa

16.07.2020 09:38 | Muropaketin toimitus

Monsterland-kauhuantologiassa on mukana myös mm. Luke Cagesta tuttu Mike Colter. 

The Hollywood Reporter kertoo Star Wars: Last Jedi ja Star Wars: The Rise of Skywalker -elokuvista parhaiten tunnetun Kelly Marie Tranin olevan mukana Hulu-suoratoistopalvelun tulevassa Monsterland-kauhusarjassa.

Monsterland on antologiasarja, joka perustuu Nathan Ballingrudin North American Lake Monsters -novellikokoelmaan. Siinä seurataan huonosti voivia ihmisiä, jotka ovat valmiita epätoivoisiin tekoihin saadakseen elämänsä takaisin raiteilleen. Mukana on kohtaamisia yliluonnollisten olentojen kuten langenneiden enkeleiden, merenneitojen ja muiden myyttisten taruolentojen kanssa.

Tran esiintyy jaksossa nimeltään Iron River, MI. Hän esittää Lauren-nimistä hahmoa, joka palaa pieneen kotikaupunkiinsa mennäkseen naimisiin. Lauren on onnistunut rakentamaan itselleen uuden elämän sen jälkeen, kun hänen paras ystävänsä Elena katosi heidän ollessaan vain 16-vuotiaita.

Monsterland nähdään Tranin lisäksi myös muun muassa Kaitlyn Dever (Booksmart, Unbelievable), Taylor Schilling (Orange Is the New Black), Mike Colter (Luke Cage) ja Jonathan Tucker (Westworld).

Kahdeksasta jaksosta koostuvan sarjan on luonut, käsikirjoittanut ja tuottanut esimerkiksi Preacher-sarjasta tuttu Mary Laws. Monsterlandin ensi-ilta ei ole vielä selvillä.

Muropaketin uusimmat