Star Wars -tähti tylytti The Last Jedin ohjaajaa: “Hänen olisi pitänyt tehdä parempi elokuva”

19.12.2019 20:00 Muropaketin toimitus

John Boyega ei ole tyytyväinen hahmonsa käsittelyyn Star Wars: The Last Jedissä.

Star Wars: The Rise of Skywalker on nyt julkaistu elokuvateattereissa ristiriitaisen vastaanoton kera. Ristiriitainen oli myös sen edeltäjän, Rian Johnsonin ohjaaman The Last Jedin vastaanotto, sillä osa faneista piti sitä pyhäinhäväistyksenä, kun taas monet kriitikot kiittelivät elokuvaa rohkeudesta.

Finniä esittävä John Boyega on avautunut The Hollywood Reporterille (Comicbook.comin kautta) tyytymättömyydestään hahmonsa käsittelystä The Last Jedissä.

“Pidin siitä, että Rianilla [Johnson] oli ihan oma otteensa. Se oli todella tärkeää. Ja pidin siitä, että hahmoja haastettiin, heidät erotettiin toisistaan ja stressattiin. Se kiehtoi minua”, Boyega selittää.

“Mutta ollakseni aivan rehellinen, mielestäni he olisivat voineet hoitaa homman paremmin, erityisesti Finnin ja Rosen kohdalla. Mustaihoisena sitä kokee todellista painolastia. Ja sitten minulla ei ollut mitään tekemistä Reyn ja Kylon kanssa… mielestäni tarina ei ollut lainkaan mukana Finnin ja Rosen osalta. Nautin elokuvan tekemistä, enkä huomannut asiaa kuvauksissa vaan vasta nähdessäni valmiin elokuvan”, hän jatkaa.

Muropaketin spoilereita sisältävässä arvostelussa Star Wars: The Rise of Skywalker sai kaksi ja puoli tähteä.