Star Wars: The Last Jedin ohjaaja kertoi tulevista suunnitelmistaan Star Warsin parissa

17.08.2019 10:04 | Muropaketin toimitus

Star Wars: The Last Jedin ohjanneen Rian Johnsonin seuraava elokuva on kuitenkin jotain muuta kuin Star Warsia. Marraskuun lopussa Suomen ensi-iltansa saa murhamysteeri Veitset esiin (Knives Out).

Star Wars: The Last Jedi -ohjaaja Rian Johnson palaa uudelleen Star Warsin pariin sen jälkeen, kun hänen tuleva murhamysteerinsä Knives Out on julkaistu. Johnsonin on uutisoitu tekevän kokonaisen Star Wars -elokuvatrilogian, mutta kaikki on näiden elokuvien suhteen vielä kovin salaista. Elokuvasarjasta tiedetään vain se, että se sijoittuu kokonaan tähän mennessä tuntemiemme asioiden ulkopuolelle – ei Skywalkereita, ei Kuolemantähteä.

Observerille antamassaan haastattelussa Johnson paljastaa pintapuolisesti edes jotain tulevasta elokuvatrilogiastaan. Hän selittää, kuinka hän on ajatellut lähestyvänsä uusia elokuvia: “Hauska ja haastava puoli tässä on se, että pääsemme keksimään, mikä on mielenkiintoista ja sitten kehittelemään, mitä siitä saisimme irti. Astumme nyt ulos perinteisistä hahmoista. Miltä se näyttää?… Tiedän millä tavalla aion lähestyä sitä. Kaikilla Lucasfilmillä on hauskaa miettiä, mikä on seuraava askel. Se todella saa pohtimaan Star Warsin todellista olemusta ja sitä, miltä kaikki tulee näyttämään kun astumme eteenpäin.”

Johnsonin kommentti “Star Warsin todellisesta olemuksesta” viitannee siihen, että hän varmastikin käyttää alkuperäistä trilogiaa inspiraationsa lähteenä. Sitä miten tuoreita ja jännittäviä ensimmäinen Tähtien sota, Imperiumin vastaisku ja Jedin paluu olivat julkaisuaikanaan 1970- ja 80-lukujen vaihteessa.

Ennen uusia Star Warseja kuitenkin marraskuussa Johnsonin ohjaama, nimekkään näyttelijäkaartin Knives Out: