Star Warsia tulee nyt ovista ja ikkunoista – Näin Lucasfilmin pomo puolustelee tilannetta

22.09.2021 15:02 Muropaketin toimitus

Uusi Star Wars -sarja Visions alkaa Disney+:lla tänään.

Moni vanha Star Wars -fani muistaa ajan, jolloin uutta “warssia” joutui odottamaan vuosikausia. Enää ei tarvitse, sillä Disneyn myötä George Lucasin luoma franchise on noussut uuteen kukoistukseen ja uutta sisältöä tuppaa nyt ovista ja ikkunoista.

Elokuvien rinnalle ovat nousseet lukuisat tv-sarjat kuten The Mandalorian, pian tulossa oleva Book of Boba Fett ja esimerkiksi tänään Disney+:lla julkaistava animaatiosarja Star Wars Visions.

Lucasfilmin varapuheenjohtaja James Waugh ei kuitenkaan ole huolissaan Star Wars -markkinan liiallisesta täyttymisestä ja sen myötä franchisen arvon laskusta fanien keskuudessa. Hänen mukaansa kaikki liittyy laadukkaan sisällön julkaisemiseen, uutisoi Comic Book.

“Olemmeko huolissamme kyllästymisestä? Olemme mielestäni aina ajattelevaisia ja varovaisia sen suhteen, miten säilytämme Star Warsin erityisyyden”, Waugh kommentoi.

Visions-sarjaa hän ylistää erityisesti, sillä kyseessä on jotain hyvin erilaista verrattuna aiempiin Star Warseihin. Hänen mielestään se puhaltaa franchiseen “tuoretta ilmaa”.

MAINOS | Marvelia, Star Warsia ja paljon muuta – Tilaa Disney+ hintaan 8,99 € / kuukausi tai 89,90 € / vuosi