Stephen King ei ole koskaan nähnyt Fight Clubia – Eikä mikään ihme, koska vuonna 1999 kauhulegenda melkein kuoli

08.06.2021 18:00 | Muropaketin toimitus

Stephen Kingillä on projekti katsoa elokuvia, mitä hän ei ole ennen nähnyt. Listalla on myös moderni klassikko Fight Club.

Kauhumestari Stephen King teki vuodelle 2021 uudenvuodenlupauksen, jossa päätti ryhtyä katsomaan 60 viime vuoden ajalta sellaisia elokuvia, jotka häneltä ovat jääneet näkemättä. Hän paljasti, ettei ole koskaan nähnyt vuonna 1999 julkaistua, David Fincherin ohjaamaa Fight Clubia.

Koska King arvasi kyseisen elokuvan saavan ihmisten huomion Twitterissä, hän jatkoi kertomalla syyn, miksi Fight Club aikoinaan jäi hänellä väliin. King nimittäin loukkaantui tuolloin pahasti jäädessään pakettiauton alle ja oli kuukausien ajan toipilaana.

Hän kommentoi, että jos joku olisi tuolloin lähettänyt hänelle elokuvan kotiin katsottavaksi VHS:nä, hän “tuskin muistaisi siitä mitään, koska oli niin lääkepöllyssä”.

Keskusteluun liittyi myös elokuvassa pääosaa esittävä Edward Norton, joka lupaa poikkeuksen Fight Clubin ensimmäiseen sääntöön (”Don’t talk about Fight Club”) – ja antaa Kingille luvan puhua siitä.