Stephen King on tekemässä uutta kauhusarjaa Star Wars -ohjaajan kanssa

22.02.2021 09:05 | Muropaketin toimitus

Stephen King ja J.J. Abrams tekevät lisää kauhusarjoja.

Stephen King ja J.J. Abrams jatkavat yhteistyötään television puolella uuden kauhuantologiasarjan parissa. The Wrapin mukaan King kertoi asiasta promotessaan kaksikon Apple TV Plus -palvelun Lisey’s Story -sarjaa, joka perustuu Kingin saman nimiseen vuoden 2006 romaaniin.

Tarkempia tietoja uudesta antologiasta ei vielä ole, mutta kauhukirjailija kertoo sen keskittyvän pelottaviin arkisiin asioihin.

– Olen puhunut J.J. Abramsin kanssa paljon antologiasta, joka keskittyisi todella, todella karmiviin asioihin, King sanoo.

King ja Abrams ovat tehneet yhteistyötä jo usean vuoden ajan. Abramsin Bad Robot -tuotantoyhtiö vastasi Hulun 11.22.63. -sarjasta ja saman suoratoistopalvelun Castle Rock -sarjasta. Heidän tuorein yhteistyönsä on Lisey’s Story -minisarja, jonka esittää Apple TV Plus vielä tämän vuoden puolella.

Lisey’s Story -kirja on julkaistu suomeksi nimellä Liseyn tarina. Sen tv-version ohjaa Pablo Larraín ja pääosaa esittää Julianne Moore. Mukana ovat myös muun muassa Clive Owen, Joan Allen, Dane DeHaan, Sung Kang ja Jennifer Jason Leigh.