Stephen Kingin Se-pellen paluu kiristää hermoja Kanadassa

24.08.2016 15:48 | Tatu Junni

Stephen Kingin kauhuklassikosta It – Se tehdään uutta elokuvaa. Kaikki eivät ole Pennywisen paluusta innoissaan.

Uutta It-elokuvaa kuvataan parhaillaan Torontossa, Kanadassa. Paikallisten asukkaiden joukossa jotkut ovat jo ehtineet menettää hermonsa kuvausryhmän toimintaan.

The Starin haastattelema Nick Scherban on tuohtunut siitä, miten kuvausryhmä rikkoo hänen kotikatunsa rauhaa. Porukkaa tallaa missä sattuu, autoja parkkeerataan summamutikassa, valoja kohdistellaan sinne ja tänne… Lista on pitkä.

Elokuvia kuvataan Kanadassa tiuhaan, eikä It suinkaan ole ainoa Torontossa kuvattu Hollywood-tuotanto. King-filmatisointi on kuitenkin saanut Shcherbanin pinnan hiiltymään, eikä hän ole ainoa. Kaikki eivät kuitenkaan ole samoilla linjoilla.

”Tämä on ihan fantastista. Uskon että elokuvien kuvaaminen täällä on hyödyksi meille kaikille”, torontolainen Paul Rutledge on todennut.

Uuden It-elokuvan ohjaa Andy Muschietti. Pennywisea esittää Hemlock Grovesta tuttu Bill Skarsgård. Muissa avainrooleissa nähdään Jaeden Lieberher, Finn Wolfhard, Nicholas Hamilton, Jack Dylan Grazer, Wyatt Oleff, Chosen Jacob ja Jeremy Ray Taylor

Muropaketin uusimmat