UUSIMMAT

Stephen Kingin romaaniin pohjautuvaan It: Chapter 2 -elokuvaan löytyi kaksi uutta näyttelijää

17.05.2018 08:59 | Muropaketin toimitus

Se-elokuvan kakkososa nähdään syksyllä 2019.

Stephen Kingin jättiromaaniin perustuvan Se-elokuvan kakkososaan on kiinnitetty kaksi uutta näyttelijää. Ensimmäisen osan lapset ovat It: Chapter 2 -leffassa kasvaneet aikuisiksi ja leffan tapahtumat sijoittuvat samaiseen Derryn kaupunkiin noin 30 vuotta ensimmäisen osan tapahtumien jälkeen.

Tänä kesänä kuvattavaan elokuvaan on nyt buukattu Deadlinen mukaan The Wire -sarjasta ja Sinister-kauhuleffasta tuttu James Ransone ja esimerkiksi Power-sarjassa ja Transformers: The Last Knight -leffassa esiintynyt Andy Bean. Ransone esittää Eddie Kaspbrakia, jota näytteli ensimmäisessä osassa Jack Dylan Grazer ja Bean nähdään Stanley Urisina, jonka roolissa oli aiemmin Wyatt Oleff.

Kauhuleffassa ovat mukana myös James McAvoy Billin roolissa, Jessica Chastain nähdään Beverlynä ja Bill Hader esittää Richietä. Bill Skarsgård palaa tietysti Pennywise-painajaispellen rooliin.

Myös It: Chapter 2 on Gary Daubermanin käsikirjoittama ja ohjaajana toimii jälleen Andy Muschietti. Jatko-osan ensi-ilta on 6. syyskuuta vuonna 2019.

Muropaketin uusimmat