Uusimmat

Steve Spielbergin odotettu scifi-elokuva ilmestyy joulukuussa 2017

10.08.2015 09:30 Muropaketin toimitus

Ready Player One

Ernest Clinen scifi-romaanista Ready Player One puuhataan parhaillaan elokuvasovitusta. Filmatisoinnin ohjaajaksi on kiinnitetty itse Steven Spielberg.

Warner Bros. Picturesin, Village Roadshow’n ja DreamWorks Picturesin yhteistyönä syntyvä Ready Player One -elokuva saa ensi-iltansa 15. joulukuuta 2017. ”Steven Spielbergin jokainen elokuva on merkkitapaus, joten tuntui luontevalta aikatauluttaa tämä jännittävä projekti lomakaudelle”, Warner Bros.:in pomoportaaseen kuuluva Dan Fellman on hehkuttanut Ready Player Onea.

Näyttelijöistä ei ole vielä tietoa, mutta arvatenkin mukana on vähintään pari ison luokan nimeä. Tähtiä kiinnostavampaa on kuitenkin nähdä, millä tavalla Spielberg aikoo Ernest Clinen romaanin kuviksi pukea.

Vuonna 2011 ilmestyneen Ready Player Onen kuvaus kuuluu seuraavasti:

”Seitsemäntoistavuotias Wade Watts pelaa peliä, jonka voittaja perii maailman rikkaimman miehen ja universumillisen virtuaalimaailmoja. Rikas pelisuunnittelija on luonut valtavan, avoimen virtuaalitodellisuuden, jonka hän muun omaisuutensa ohella testamenttaa sille joka ratkaisee sinne kätketyt kolme arvoitusta. Sekä arvoitukset että vihjeet liittyvät 70-80-lukujen populaarikulttuuriin, josta Wade tietää käsittämättömän paljon. Lopulta Wade törmää onnekkaasti ensimmäiseen ratkaisuun ja käynnistää vaaralliseksi osoittautuvan loppuvaiheen, jossa täytyy mm. pelata virheetön Pac-Man-peli ja osata Monty Pythonin vuorosanoja ulkoa. Ready Player One on ollut myyntimenestys USAssa ja sen elokuvaoikeudet on myyty Warner Brothersille. Kirja on kuin Nick Hornbyn High Fidelityn ja elokuvan Paluu tulevaisuuteen risteytys, se esittelee estottoman pakkomielteisesti musiikkia, elokuvia, kolikkopelejä, sarjakuvia, animea, roolipelejä, kirjoja, jne.”

Teksti: Tatu Junni
Lähde: Coming Soon

Muropaketin uusimmat